8 жовтня 2009 р.

ПОВІДОМЛЕННЯ

20-22 жовтня 2009 року на базі комунального закладу «Харківський обласний науково-методичний інститут безперервної освіти» розпочинає роботу шістнадцята обласна тематична відкрита виставка ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою «Підвищення ефективності навчального процесу шляхом упровадження здоров’язберігаючих технологій».

Виставка проводиться з метою визначення пріоритетних напрямів і проблем у розвитку освіти регіону, які відображають зміну її функцій у сучасному світі, презентації сучасних науково-методичних розробок, новітніх моделей управління загальноосвітніми навчальними закладами, інноваційних та інформаційних технологій навчання, авторських проектів і нової навчальної та методичної літератури, а також ознайомлення широкої громадськості з розвитком освіти в регіоні та популяризації кращого педагогічного досвіду.
У межах виставки заплановано: презентацію інноваційної діяльності навчальних закладів; обмін досвідом упровадження в навчальний процес освітніх інновацій; обговорення шляхів запровадження освітніх інновацій під час роботи «круглих столів»; ознайомлення громадськості з системою роботи навчальних закладів; установлення ділових зв’язків, обмін інформацією про співпрацю; вручення дипломів учасникам виставки.
Запрошуємо відвідати виставку 20-21 жовтня з 10.00 до 16.00 та 22 жовтня з 10.00 до 15.00 за адресою: вул. Пушкінська, 24., тел. 731-12-34