18 грудня 2009 р.

НАКАЗ

16.12.2009 р. Харків № 705

Про проведення XVІІ обласної
виставки-ярмарку педагогічних
ідей та технологій за темою
«Розвиток професійної компетентності
педагогічних працівників в умовах
безперервної освіти»

На виконання Указу Президента України від 20.03.2008 р. № 244/2008 «Про додаткові заходи щодо підвищення якості освіти в Україні», Державної програми «Вчитель», затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 28.03.2002 р. № 379, з метою створення умов для забезпечення доступу громадян до якісної освіти, сприяння розвитку творчості освітян, пропаганди кращих здобутків, інноваційних пошуків, упровадження ефективного педагогічного досвіду, реалізації пріоритетних напрямів використання інноваційних технологій у системі загальної середньої освіти в освітньому просторі Харківського регіону
НАКАЗУЮ:
1. Провести 25.03.2010 р. у межах весняного педагогічного тижня XVІІ обласну виставку-ярмарок педагогічних ідей та технологій за темою «Розвиток професійної компетентності педагогічних працівників в умовах безперервної освіти».

2. Комунальному закладу «Харківський обласний науково-методичний інститут безперервної освіти» (далі – ХОНМІБО) (Покроєва Л.Д.):

2.1. Організувати проведення 25.03.2010 р. XVІІ обласної виставки-ярмарку педагогічних ідей та технологій за темою «Розвиток професійної компетентності педагогічних працівників в умовах безперервної освіти» та семінари для керівників районних (міських) методичних об’єднань різних категорій педагогічних працівників.
2.2. Подати на затвердження Головного управління освіти і науки пропозиції щодо відзначення кращих матеріалів ХVІІ обласної виставки-ярмарку педагогічних ідей та технологій.
До 22.03.2010 р.

2.3. Узагальнити матеріали XVІІ обласної виставки-ярмарку педагогічних ідей та технологій, помістити їх в Інформаційно-методичному віснику Головного управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації.
До 25.04.2010 р.

3. Начальникам районних (міських) відділів (управлінь) освіти:

3.1. Організувати відбір кращих методичних наробок педагогічних працівників району (міста) та підготувати експозиції XVІІ обласній виставці-ярмарку педагогічних ідей та технологій.
Січень – березень 2010 р.

3.2. Забезпечити подання до ХОНМІБО матеріалів – експонатів обласної виставки педагогічних ідей та технологій.
До 18.01.2010 р.

4. Начальникові управління освіти Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради Деменко О.І. створити необхідні умови для проведення XVІІ обласної виставки-ярмарку педагогічних ідей та технологій на базі Харківської спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів № 156 та семінарів для керівників районних (міських) методичних об’єднань різних категорій педагогічних працівників на базі Харківської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 167.

5. Заступнику начальника Головного управління освіти і науки – начальнику відділу економіки та фінансування (Дригайло С.О.) передбачити витрати на організацію та проведення XVІІ обласної виставки-ярмарку педагогічних ідей та технологій у проекті бюджету на 2010 рік по загальному фонду кошторису ХОНМІБО по КЕКВ 1172.

6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Начальник
Головного управління підписано В. Гаркавець

Немає коментарів:

Дописати коментар